Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Gyakran ismételt kérdések

Gyerekbarátak a figurák?

A figurák kezeletlen bükk, juhar és hársfából készülnek, festésükhöz pedig kizárólaz az Európai Unió által elfogadott EN 71/3 szabványnak megfelelő festékek, olajok és lakkok kerülnek felhasználásra, így gyerekbarátok, nyál- és izzadságállóak. Mindemelett a festés nagy erő hatására (pl. kemény felületre történő leejtés, csiszolás, rágcsálás) sérülhet.

A figurák nagy rész már átesett a CE minősítésen, a többi esetében is folyamatban van a minősítés, de minden figura ezen irányelvek mentél készül!

 

Van lehetőség egyéni figurák rendelésére?

Természetesen igen! Kérlek, ha egyéni figurát szeretnél, írj üzenetet a www.facebook.com/cicckafark oldalnak, és megbeszéljük a részleteket!

Az éppen összetorlódó munka függvényében előfordulhat, hogy az elkészülési idő hosszabb, így kérlek időben jelezd, ha rendelni szeretnél!

 

Egyszerre csak kevés figurát sikerült vásárolnom, gyűjtenék még mellé. van erre lehetőség?

Igen, kérhetsz raktározást, ebben az esetben postaköltséget nem, csak a figurák árát kell kiegyenítened! Amennyiben összegyűlik a megfelelő mennyiség, válassz postázási módot és a megjegyzésbe írd bele, hogy a korábbi csomagoddal együtt kérnéd!

 

Nincs már a webshopban a termék, amit szeretnék, nem is lesz többet?

Ha éppen elfogyott a figura, amit szeretnél, ne keseredj el! Folyamatosan készülnek és töltődnek, de mivel sok faj szerepel a palettán, nem biztos, hogy épp az készül, amire várnál. Ilyenkor írj nyugodtan üzenetet a Cicckafark facebook oldalnak, és a következő töltésre igyekszem készíteni a vágyott állatkákból!

Az oldal tetejére