Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólam

 

Szeretettel köszöntelek az oldalamon!

Bodor Luca vagyok, a Cicckafark fa figurák készítője. Mindig is nagy álmom volt, hogy a kézművességet a hobbi szintnél magasabbra emelhessem, és ez az álom az elmúlt egy évben megvalósult. Kezdetben varrott zero waste termékek, gyerekszoba dekoráció és sálak kerültek ki a kezeim közül, de az elmúlt fél évben már a fa figuráké a főszerep. Pszichológusként és anyukaként is a mindennapjaim részét képezte a játék és a fa iránt szeretetem egyre erősödött, így végül belevágtam, és mondhatom, hogy minden percét élvezem!

A kezdetet az inspirálta, hogy a fiamnak szerettem volna olyan madarakat adni, amikkel nem csak játszhat, de magába szívhatja a családban jelen levő madártani is mereteket is. Én magam a fülöpházi madárvártán ismerkedtem velük, nyaraim legszebb heteit töltöttem ott gyermekként, nagyon fontos szelete az életemnek a madarak szeretete. Aztán elkészültek az első figurák, és azt éreztem, hogy EZ AZ! Így minden nap rendületlenül készülnek a kis jószágok, az új figurák alkotása pedig újra és újra hatalmas élményt nyújt az alkotásban.

A palettámon legnagyobb részt hazai madárfajok szerepelnek, melyek elkészítésénél a Madárhatározó a legnagyobb segítségem! Igyekszem minden fajt hűen ábrázolni, hogy ne csak a játék, hanem az ismeretterjesztés is megvalósuljon általuk. Sok hazai és nagyvilági emlős is készült már az idők során, jelenleg a kutya és cicaállomány gyarapszik!

Az ünnepekhez, évszakokhoz kapcsolódóan is igyekszem újdonságokat hozni.

Jelenleg a korábban felvett rendelések teljesítése zajlik, de a webshop is hamarosan megnyitja kapuit!

A figurákról

A figurák kezeletlen bükk, juhar és hársfából készülnek, festésükhöz pedig kizárólaz az Európai Unió által elfogadott EN 71/3 szabványnak megfelelő festékek, olajok és lakkok kerülnek felhasználásra, így gyerekbarátok, nyál- és izzadságállóak. Mindemelett a festés nagy erő hatására (pl. kemény felületre történő leejtés, csiszolás, rágcsálás) sérülhet.

A figurák nagy rész már átesett a CE minősítésen, a többi esetében is folyamatban van a minősítés, de minden figura ezen irányelvek mentél készül!

 

Az oldal tetejére